Liberals demana els contractes laborals de tots els alts càrrecs del SAAS

Comentaris

Liberals demana els contractes laborals de tots els alts càrrecs del SAAS
Liberals demana els contractes laborals de tots els alts càrrecs del SAAS

Liberals d’Andorra demana poder disposar dels contractes laborals de tots els alts càrrecs del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). La formació vol poder fer una radiografia exacta d’un dels serveis claus de l’administració andorrana. I més encara després de la sortida del director econòmic, Quirze Font, que “tot i les nombroses irregularitats” ha estat acomiadat de forma no causal, una circumstància que hauria comportat que l’administració hagi de desemborsar uns cent mil euros per indemnitzar-lo.

Sobre l’acomiadament de Font també en demana Liberals. La consellera general Carine Montaner pretén estudiar de prop la sortida de l’exdirector econòmic del SAAS. Montaner ha sol·licitat que se li faci arribar una còpia del “contracte laboral i de qualsevol altre document administratiu que hagi regulat la situació laboral de Quirze Font”, així com la còpia de “l’informe jurídic encomanat per l’acomiadament del director econòmic i financer del SAAS”. Aquesta mateixa informació també l’han sol·licitat les parlamentàries del PS, Rosa Gili, i la d’SDP, Sílvia Bonet.

Carine Montaner no és vol quedar només amb la situació de Font. En el seguit de demandes d’informació entrades a Sindicatura, la parlamentaria del grup liberal ha inclòs que se li faci arribar “còpia de tots els contractes vigents de tots els directors del SAAS i tots els contractes vigents de tots els caps d’unitats i/o departaments del SAAS”. Per a la consellera, en la demanda s’hi haurien d’incloure tots els contractes de la resta de responsables directius del SAAS “per disposar d’una radiografia exacta de la situació contractual de cada responsable, de les tasques que ha de dur a terme i del cost econòmiques representen pel SAAS”.

Comentaris

Trending