Liberals considera que la manca de consens invalida la llei de la Funció Pública

El candidat Jordi Gallardo anuncia que en cas d’estar en les seves mans, la formació impulsarà la propera legislatura un nou marc regulador per als funcionaris

-
-
Liberals d’Andorra s’ha compromès amb els responsables dels sindicats de l’ensenyament públic  (SEP) i del personal de l’administració general (Sipaag) a impulsar una nova llei de la Funció Pública que compti amb el consens dels treballadors públics. La formació que encapçala Jordi Gallardo considera el sol fet que no s’hagin tingut en compte en cap moment les demandes, cap demanda, dels treballadors a través dels seus representants sindicals ja invalida de per sí la recentment aprovada modificació legislativa. 

L’anunci de la promulgació d’una nova llei, cas que estigués en mans liberals, l’ha fet Gallardo durant la reunió celebrada aquest migdia a la seu de la formació liberal, a la qual també hi han assistit Èric Alguacil, número 9 de la candidatura nacional, i Judith Pallarés, cap de llista de la territorial de la Massana. Gallardo ha assegurat que “és evident que cal una nova llei, ja que l’anterior es va aprovar només amb el suport de la majoria”.

En aquest sentit, la proposta liberal per reformar la Funció Pública passa perquè “aquesta vagi més enllà del tema salarial, permeti preparar els treballadors i l’administració als reptes que té el país per endavant, equipari els drets entre tots els treballadors del sector públic i assoleixi un model que sigui sostenible”, ha explicat el líder liberal. 

Durant la trobada amb el SEP i el SIPAAG, Liberals d’Andorra s’ha compromès a respondre el qüestionari que han fet arribar a tots els partits polítics, un qüestionari que “permetrà als treballadors públics fer-se una idea de les propostes dels partits polítics de cara a les pròximes eleccions i quin escenari es poden trobar després” ha conclòs Jordi Gallardo.

Comentaris

Trending