L'hotel Bonavista de Sant Julià es convertirà en un edifici d'apartaments

Estava tancat des de l'inici de la dècada dels anys noranta

-
-
L'hotel Bonavista de Sant Julià de Lòria es convertirà en un edifici d'apartaments després que un empresari d'Andorra la Vella hagi adquirit la propietat. L'establiment està situat a la carretera de la Rabassa just a la cruïlla de la desviació d'Aixirivall i havia tingut molt èxit per les seves vistes privilegiades sobre el poble i la muntanya de Rocafort.

La tranquilitat i les vistes van ser els dos arguments que van decidir l'empresari a fer la compra que s'afegeix a la cartera de propietats que ha anat adquirint els darrers mesos. Els últims responsables de l'hotel Bonavista va ser una família que també regenta establiments hotelers a Os de Civís. El seu tancament va precedir al d'altres hotels de la parròquia com el Pol, la Marratxa o, el Germà o el Coprínceps, la qual cosa ha anat deixant la població amb poca oferta hotelera.

L'Hotel Bonavista s'ubica al costat dels edificis Superlaurèdia i en breu s'han d'iniciar els treballs de reforma d'un edifici que porta molts anys en desús. Té sis plantes i un cap de casa. No és la primera reforma d'un hotel a Sant Julià que es converteix en pisos.

Anteriorment, la propietat de l'hotel Sant Julià, a l'inici de la carretera de Fontaneda el va transformar en pisos. No és la primera vegada que un hotel lauredià canvia d'orientació. Ja va passar amb l'hotel Riba situat a l'inici de la carretera de la Rabassa i que acull una entitat bancària a la seva planta baixa i amb el Sant Julià a la carretera de Fontaneda.

Etiquetes

Comentaris

Trending