L’hospital aïlla dos homes per sospites de coronavirus

Els pacients, de 47 i 19 anys havien viatjat recentment a Venècia i a Milà i ha començat a presentar símptomes que són compatibles amb el Covid-19

-
-

L’hospital ha aïllat dues persones sospitoses d’estar contagiat amb el coronavirus. En aquest cas, es tracta de dos home que havien viatjat a Venècia i a Milà, i que ha començat a presentat símptomes compatibles amb la malaltia. Es farà un seguiment a l’espera dels resultats de les proves que s'han practicat.

El primer home, resident de 47 anys, fa uns dies que havia tornat de Venècia, ciutat situada a una de les zones d’Itàlia on s’han registrat més casos de Covid-19 les darreres setmanes. Aquest dilluns ha començat a presentar símptomes compatibles amb la infecció i s’ha decidit la mesura d’aïllament. Més tard, al migdia d'aquest dilluns, ha ingressat un home de 19 anys que ha viatjat fa poc a Milà. 

S'estan fent les proves per detectar si efectivament han estat infectats pel coronavirus. Fins que es coneguin els resultats, es mantindran aïllats en una habitació de les especialment preparades a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell.

Cal recordar que la setmana passada ja van ser les persones que van romandre uns dies en aïllament per presentar símptomes de la malaltia i haver estat en contacte amb gent que sí que la tenia. En concret, un home i dues dones. En tots els casos, els resultats van donar negatiu i van ser donats d’alta, igual que al jove que ha estat, fins ara, l’únic resident al país que ha donat positiu en coronavirus. Aquest diumenge es va confirmar el segon control negatiu i se’l va deixar marxar del centre sanitari.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending