L’home ingressat a l’UCI amb coronavirus millora a poc a poc

De matinada no hi ha hagut cap ingrés que generi preocupació extrema als sanitaris, que recorden la necessitat de quedar-se a casa i que la situació pot canviar en qualsevol moment

-
-
L’home de 57 anys ingressat des de fa un parell de dies a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital i al qual se li va diagnosticar coronavirus continua greu però millor a poc a poc. De moment, el comportament que està tenint el pacient és molt millor del que inicialment es preveia. Aquesta matinada no hi ha hagut cap ingrés que generi preocupació extrema als sanitaris. No obstant això, els professionals de la salut continuen recordant fervorosament la necessitat de quedar-se a casa.

El pacient amb coronavirus ingressat a l’UCI és de molt risc atès que pateix una malaltia respiratòria crònica i això fa que el cas sigui d’extrema gravetat. Fa un mes, l’home ja va acudir al centre hospitalari pels problemes respiratoris que habitualment el persegueixen però no es va detectar llavors cap símptoma que fes pensar en el Covid-19, que té especial incidència a les vies respiratòries.

Etiquetes

Comentaris

Trending