L'FC Andorra i la Fundació Biot s’uneixen per lluitar contra la Covid-19

La recaptació del llibre recull del torneig 2019 anirà al fons solidari de Govern

Una imatge del torneig 2019.
Una imatge del torneig 2019.
La Fundació Biot en col·laboració amb el FC Andorra, presenta el llibre de la 1a
edició del Torneig Futbiot Andorra 2019. En una data senyalada com la Diada de Sant Jordi, la Fundació Biot ha publicat el llibre del torneig que es va celebrar fa un any a Prada de Moles, on hi van participar 200 nens i nenes d’entre 10 i 12 anys de diferents escoles andorranes, i que destinarà tot el que es recapti per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19 al país.

El torneig ara pren forma de llibre, en un recull que mostra fotografies dels moments més especials que es van viure al llarg de la seva celebració, que va estar repleta de futbol, valors, igualtat i diversió.

Els seus participants ara tindran l’oportunitat de reviure aquells moments adquirint el llibre en format digital, en una acte completament solidari, ja que, per una aportació simbòlica, es podrà adquirir el llibre del FutBiot, que contribuirà amb el fons de solidaritat que ha posat en marxa el Govern.

La Fundació Biot persegueix ser l'ONG de referència en l'educació en valors en l'àmbit global, mitjançant la realització de programes continus, creatius, camaleònics i retroalimentables, allà on sigui necessari.

Etiquetes

Comentaris

Trending