L'exraonador del ciutadà Josep Rodríguez, nou president de la Fundació Privada Tutelar

Carles Salvadó assumeix el càrrec de gerent de l'entitat

Comentaris

Josep Rodríguez
Josep Rodríguez
La Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra ha incorporat com a nou gerent de l’entitat Carles Salvadó i ha procedit a incorporar al patronat l'exraonador del ciutadà, Josep Rodríguez com a nou president. Les dues incorporacions tenen una important i àmplia trajectòria en el món financer i social, respectivament, i inicien aquesta nova etapa amb ganes de seguir donant resposta als futurs reptes de l’ens.

Es mantenen la resta de càrrecs. En la vicepresidència continua el ministre d’Afers Socials, Habitatge i Voluntariat, Víctor Filloy, nomenat al Patronat pel  Govern. També continua en qualitat de representant del Govern en el Patronat, el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell.

Per la seva part, Simon Binsted segueix en el càrrec de secretari del Patronat,  Carles Areny com a representant dels cònsols, Joan Carles Rodríguez Miñana com a representant de la Cambra de Notaris i Esther Puigcercós com a representant de l’Associació de Bancs d’Andorra (Andorran Banking).

La Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra és una organització sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones en situació d’incapacitat.

 

Comentaris (5)

Trending