L’executiva liberal apressa els comitès parroquials a decidir si volen negociar amb altres grups per les comunals

La direcció de la formació presidida avui pel secretari general, Gerard Estrella, s’ha reunit per primera vegada després de la celebració del congrés nacional

-
-
L’executiva liberal ha emplaçat els comitès parroquials a què comencin a decidir si pretenen negociar l’elaboració de les properes candidatures per a les comunals amb altres formacions o prefereixen més acudir als comicis en solitari. La direcció del partit presidit per Jordi Gallardo -encara que la trobada d'aquest dimarts l'ha liderat el secretari general, Gerard Estrella- s’ha reunit per primera vegada d’ençà de la celebració del congrés nacional.

La reunió, celebrada aquest dimarts al vespre, ha servit per analitzar la situació política actual i debatre entorn la posició del partit en les pròximes eleccions comunals. Tot i que encara queden cinc mesos pels comicis, la renovada executiva ja ha tractat avui, segons s’informa en comunicat, aquest punt. L’òrgan de gestió del partit s’ha posat al dia amb els inputs rebuts dels comitès parroquials i els ha emplaçat a què prenguin la decisió si estan disposats o no a negociar amb altres formacions polítiques per l’elaboració de les llistes electorals.

Aquest és el primer pas que s’ha marcat l’executiva que mantindrà l’autonomia dels comitès parroquials per dissenyar les llistes. En aquest aspecte, els actuals responsables del partit mantenen la mateixa línia que els anteriors mandataris que van traslladar als comitès parroquials l’última paraula a l’hora de confeccionar les llistes territorials a les eleccions generals del passat 7 d’abril.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending