L'esquiador accidentat a Grandvalira evoluciona favorablement

L'argentí continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Comentaris

-
-
L'esquiador que va patir l'accident més greu ocorregut a la pista Obagot II al sector de Solanelles a Soldeu es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Malgrat que les fonts consultades de l'estació de Grandvalira confirmen que evoluciona favorablement.

L'accidentat en qüestió és de nacionalitat argentina i té 43 anys. El sinistre va tenir lloc aquest dimecres passades les dues de la tarda i va afectar a dues persones. Un helicòpter va haver d'evacuar els accidentats cap al centre hospitalari.  Durant la jornada d'aquest dimecres també hi va haver un accident a Arcalís, en aquest cas es tracta d'una esquiadora espanyola que es queixava d'un fort cop a les costelles. 

Malgrat tot, no es pateix per la vida de cap dels esquiadors. Les lesions que pateixen són diverses; en un cas es va haver d'intervenir quirúrgicament, en l'altre el ferit com ja hem dit roman a la UCI, i el tercer episodi es tractaria d'un traumatisme cranioencefàlic poc greu. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending