L’església de la Massana acollirà divendres el funeral en memòria d’Antoni Morell

La cerimònia religiosa es farà a les onze del matí; es preveu que properament es vagin definint altres actes d’homenatge i record de l’escriptor i advocat traspassat diumenge al matí

-
-
L’església de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana acollirà aquest divendres a les 11 del matí la missa funeral en memòria d’Antoni Morell, traspassat diumenge al matí de forma inesperada tot i la delicadesa de la seva salut. Després d’uns dies en què l’entorn de l’escriptor i advocat s’ha anat posant d’acord sobre les voluntats i el comiat de l’autor de ‘Borís I, rei d’Andorra’, entre altres, s’espera que ben aviat es vagin definint altres actes d’homenatge i record a qui es considera pare de la literatura andorrana moderna.

De 78 anys, Morell va morir diumenge poc després de les 8 del matí en caure fulminat producte d’una insuficiència cardíaca quan anava del seu despatx del carrer Alzinaret d’Andorra la Vella, on els darrers temps passava les nits, fins a la plaça de les Arcades, on solia esmorzar i on, en un establiment de la zona, passava moltes hores conversant o feinejant. Tot i l’intent dels serveis d’emergències per reanimar-lo, la tasca fa resultar infructuosa.

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva ha confirmat aquest dimecres que el Govern està en converses amb el comú de la Massana per dur a terme un acte de recordatori. Riva ha fet esment també al que ha suposat la figura de Morell per a la cultura andorrana.

 

Comentaris

Trending