Les obres d’una de les torres del Clot d’Emprivat ‘segresten’ un fanal de l’enllumenat públic

Sorpresa entre els veïns de la zona perquè una farola amb l’engalanament nadalenc inclòs queda dins el tancat que s’ha col·locat recentment al passatge Arnaldeta de Caboet

-
-
La ‘preparació’ de les obres d’una de les edificacions que s’han de construir al Clot d’Emprivat ha ‘segrestat’ un dels fanals de l’enllumenat públic, per a sorpresa de veïns de la zona, que han vist com ha quedat tancat dins del perímetre de protecció de la futura construcció de ‘La Torre’ la farola en qüestió amb l’engalanament nadalenc inclòs.

Aquests darrers dies s’ha procedit a instal·lar un tancat de fusta a l’entorn del terreny on s’han de dur a terme les obres d’una de les torres que hi ha projectades a la zona de l’eixample escaldenc. En aquest cas, la protecció perimetral s’ha col·locat a la zona del passatge Arnaldeta de Caboet. Ha sobtat als veïns que han denunciat la situació que el fanal quedi ara il·luminant un espai que no necessita dita il·luminació mentre que el tram de voravia que queda encara d’utilitat pública ha perdut lluminositat.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending