Les noves ofertes d’Andorra Telecom: llegeixi la lletra petita i asseguri’s trucant al 115

Molts clients de l’operadora mostren la seva indignació per diversos canals atès que allò que expliquen els responsables de la companyia no s’ajusta a l’ús real

-
-
Periòdicament, els responsables comercial o de relació amb els clients d’Andorra Telecom compareixen públicament per explicar les novetats de la companyia. Nous productes, noves ofertes, noves promocions. Molts dels usuaris comencen a estar farts, i com més va més ho evidencien per tots canals, que rere el màrqueting sovint o s’està molt a sobre del que va l’operadora o, al final, s’acaba pagant més o s’acaba tenint una oferta més reduïda amb anterioritat a la posada en marxa del suposat nou servei.

Aquest dimecres, per exemple, el portaveu d’Andorra Telecom, va presentar la nova oferta de fibra òptica. La presentació, per començar, es fa el 5 de desembre quan l’operadora ja aplica la nova ‘graella’ des del primer dia de mes. I ha triat a criteri seu per a cadascun dels clients aquell producte que considera que s’assembla més i més li pot interessar respecte del que ja tenia contractat. És a dir, l’operadora aplica un canvi de contracte unilateral sense demanar permís al client, que ja s’ho trobarà.

Davant d’això, un element clar i clau és que qualsevol usuari de la companyia que vulgui saber exactament què haurà d’acabar pagant cada més haurà de contactar amb el 115 o acudir directament a l’oficina comercial de la parapública i interessar-se, fil per randa, per quin és el producte dels nous que hi hagi que se li ha assignat. Pot ser que en el paquet designat se li hagin inclòs serveis que no li interessen a l’usuari però que, per contra, fan encarir el total a pagar respecte del que estava abonant fins al 30 de novembre.

Cal, doncs, ser curosos amb consultar -també es pot fer a través de l’espai client de la pàgina electrònica- els paquets que tenim contractats i veure si realment necessitem allò que tenim assignat. I si paguem més o menys. O si, en definitiva, estem d’acord en allò que l’operadora ens vol cobrar. I, tampoc no cal oblidar, cal sempre llegir la lletra petita. Perquè quan Andorra Telecom assegura que ofereix o permet usar Internet sense límit, resulta que no és veritat. No hi ha límit si l’usuari, si el client, fa un consum ‘responsable’ -i és la companyia qui estableix fins on arriba aquesta responsabilitat- de fins a 1TB mensual. És a dir, en realitat, el que fa l’operadora, i això sí que és cert, és duplicar la capacitat de consum. De 500MB a 1TB. En cap cas, però, no és un Internet sense límit.

Comentaris (9)

Trending