Les 'no-carrosses' de la cavalcada dels Reis d'Escaldes 'entren' al Consell General

Comentaris

Les \'no-carrosses\' de la cavalcada dels Reis d\'Escaldes \'entren\' al Consell General
Les \'no-carrosses\' de la cavalcada dels Reis d\'Escaldes \'entren\' al Consell General

Les xarxes socials tenen el que tenen: sovint esdevenen escenari de discussions entusiastes sobre els temes més inverosímils. O no. Per exemple, la cavalcada dels Reis. El fet que algunes de les carrosses d’Escaldes no puguin sortir per qüestions tècniques ha portat fins i tot la consellera general ordinenca Patrícia Riberaygua a justificar la mesura. Segons la parlamentària, “aquestes quatre carrosses no passen la ITV i s’ha mirat la seguretat, sobretot”.

Via Facebook, Riberaygua manté un diàleg escrit amb l’exresponsable de la Unió Pro-turisme escaldenca i candidat de Liberals d’Andorra en la llista territorial dels comicis generals del 2015 Jordi Rubia. La consellera general explica que el que “si és cert és que el comú ha invertit uns 150.000 euros per posar al dia les carrosses i malauradament  dues no han pogut estar a les normes. Evidentment, sap greu pels nens però la seguretat passa al davant de tot”.

Rubia lamenta que se n’adonin de les deficiències estructurals dels remolcs que no els permeten encaixar en la cavalcada “una setmana abans” i que “no poden sortir invertint 160.000 euros o més”. Riberaygua, germana de la integrant de l’executiva de Liberals França Riberaygua i número dos de la llista que va encapçalar Rubia, assegura que es farà tot el possible perquè els nens que havien d’anar a les carrosses que no podran sortir aquesta tarda puguin enfilar-se en alguna de les altres carrosses. Rubia recorda que “amb la llei a la mà no hi ha cap remolc que pugui portar nens o persones a sobre” i que caldrà veure si hi ha alguna carrossa de les que apareixeran avui a la desfilada reial circulin amb sobrepès.

Comentaris

Trending