Les farmàcies es queden sense termòmetres, guants i glicerina

Tampoc hi ha mascaretes i gel desinfectant en els establiments

Comentaris

-
-
Les farmàcies s'estan quedant sense termòmetres, guants i glicerina, uns productes que s'afegeixen a les mascaretes i al gel desinfectant. Alguns establiments adverteixen als clients amb uns cartells a l'entrada el material que no tenen i també recorden que els clients han de guardar la distància entre ells.

La demanda de guants de làtex s'ha disparat perquè els treballadors de centres comercials i altres establiments d'atenció al públic en porten. Alguns supermercats obliguen els clients a posar-se'ls per evitar el contacte directe amb la mercaderia i els carrets de la compra i també prenen la temperatura abans d'entrar-hi. S'han instal·lat també dispensadors de gel desinfectant.

La venda de glicerina també ha augmentat davant el trencament d'estoc del gel desinfectant. Han aparegut diversos tutorials per YouTube i en altres xarxes socials ensenyant a fabricar gel desinfectant amb glicerina, aigua, alcohol de 96º i un dosificador.

Les farmàcies també han notat un increment de les vendes de medicaments amb paracetamol o iboprufèn. Aquests establiments estan oberts juntament amb les gasolineres i amb les botigues d'alimentació.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending