L’enèsim reforç de luxe d’Andbank causa baixa tot just quinze mesos d’aterrar al grup

La fins ara directora de negoci de l’entitat bancària Anna Olsina plega sense assolir la fita d’aconseguir un increment d’activitat al Principat

-
-
El reconegut prestigi amb el qual Andbank va assegurar que es reforçava tot just fa quinze mesos se n’ha anat en orris. La fins fa poc director de negoci del grup bancari andorrà Anna Olsina ha deixat l’entitat. Malgrat que la decisió es porta amb prou discreció, la sortida d’Olsina és de domini públic i ella mateixa l’ha comunicat a diferents col·legues. La incorporació de la directiva no ha funcionat i s’hauria pactat una sortida, malgrat que no n’han transcendit formalment ni els motius ni menys encara les condicions.

El que està clar és que Olsina, tot just un parell de dies abans de Nadal, participava en l’homenatge que es va fer a Albert Llovera abans que marxés cap a una nova edició del Dakar i ho va fer en la seva qualitat d’una de les principals executives d’Andbank. El final d’any, però, i amb certes tensions amb el tancament de comptes, que encara cal fer i refer si escau, la situació ha canviat i la directiva ha deixat el vaixell, que no acaba de funcionar, segons diverses fonts, com l’arribada d’Olsina hauria hagut de comportar.

L’anunci de la incorporació d’Olsina es va fer públic el 18 de setembre del 2018 i se la va presentar com a directora de negoci del grup, tot formant part del comitè executiu del grup i del consell d’administració d'Andbank Espanya. Havia de liderar el negoci d'Andorra, que no hauria acabat de funcionar, Luxemburg, Mònaco i Israel. Abans del seu aterratge a Andbank, Olsina havia liderat el negoci de banca privada i de banca d'empreses en Banca March, sent la directora territorial de tot Espanya. En anteriors etapes, com a directora territorial i membre de comitè de direcció ampliat de Caixa Catalunya, liderava el negoci comercial.

Llicenciada en Econòmiques per la UAB, Executive MBA d'ESADE, assessora en finances EFPA-EFE i analista financera CEFA-CIIA, va arribar al segon grup bancari del Principat amb una experiència de més de 25 anys en el sector de la banca com a executiva de negoci de banca comercial i banca d'empreses, i estant especialitzada en banca privada.

 

Comentaris (6)

Trending