L’educador implicat en un incident a la porta del CAI de Sa Calma també ha presentat denúncia

Un dels treballadors de la Gavernera i la familiar d’una interna que al seu torn també havia estat usuària del servei van arribar a les mans dijous a la nit i s’han creuat acusacions

-
-
L’educador del Centre d’Acollida d’Infants (CAI) que dijous a la nit es va veure immers en una discussió que va passar a les mans amb una jove familiar d’una de les adolescents internes al dispositiu que el servei té a Sa Calma també ha denunciat per agressions la germana de la interna, que amb anterioritat també havia estat usuària del centre. Per tant, hi ha denúncies creuades i una investigació policial en marxa que acabarà portant-se a la Batllia.

L’incident va tenir lloc dijous a la nit, gairebé a les 11, a la porta del recinte conegut com el Xalet de la Gavernera o la Gavernera 2, que acull els menors més grans (d’entre 14 i 17 anys) que estan ingressats al CAI. De fet, segons que han confirmat fonts coneixedores del cas, si una patrulla de la policia es va presentar al lloc dels fets va ser perquè des del centre es va trucar al cos d’ordre. La germana de la interna havia anat a Sa Calma després que la menor ingressada contactés amb els seus familiars per explicar-los que feia tres nits que no li donaven sopar a mode de càstig. I que es trobava malament.

La familiar, antiga usuària del CAI, es va presentar al xalet i va aconseguir parlar amb la seva germana, que es trobava a l’exterior de l’immoble. Quan totes dues es pretenien acomiadar al peu de la porta, hauria estat quan va intervenir un educador. Les versions són contradictòries i tots dos acusen l’altre. Les denúncies davant de la policia es van interposar divendres i des de llavors ja s’han practicat algunes diligències per intentar aclarir els fets. El que està clar és que l’acusació d’agressió és recíproca. 

La noia, que va adjuntar a la seva denúncia un informe mèdic resultant de la seva visita al servei hospitalari d’urgències, ja va deixar palès en la seva denúncia que havia donat una bufetada a l’educador en un intent de defensar-se i de desempallegar-se del noi, que suposadament l’hauria agafat fort abans de practicar-li una clau de Capoeira. No ha transcendit què ha al·legat l’educador i si ha denunciat haver patit algun tipus de lesió, com sí que ha deixat clar haver patit la familiar de la internada.

Comentaris

Trending