L'avinguda Francesc Cairat es posa a punt per a la prova pilot de trànsit

Es fan els últims treballs pel carril reversible que començarà a funcionar per Sant Josep

Treballs aquest dimarts a l'avinguda Francesc Cairat.
Treballs aquest dimarts a l'avinguda Francesc Cairat.
Els operaris del COEX estan fent els darrers treballs perquè el carril reversible de l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria estigui pel cap de setmana del pròxim dia 19.  Aquest carril funcionarà en sentit nord o sud en funció del trànsit.

Els treballs s'han concentrat aquest dimarts en la zona més pròxima a la plaça Laurèdia. Amb aquest doble carril es farà una prova pilot per solucionar els problemes de trànsit que pateix Sant Julià de Lòria.

Els vehicles que vagin en sentit nord es desviaran després del doble carril per l'avinguda Rocafort o pel túnel de la Tàpia. En sentit sud entrarà en funcionament un nou tram que va des del carrer Isidre Valls i acaba a la rotonda de Fontaneda.

La prova pilot, que ha estat acollida amb molt escepticisme pels habitants de la parròquia laurediana com va quedar demostrat en la reunió informativa que es va fer, implicarà la supressió dels girs a l'esquerra. No es descarten altres modificacions com ara que el carrer Bonaventura Riera sigui de doble sentit.

Comentaris

Trending