L'avançament que ha acabat amb un cotxe trenta metres muntanya avall a Arcalís

Comentaris

L\'avançament que ha acabat amb un cotxe trenta metres muntanya avall a Arcalís
L\'avançament que ha acabat amb un cotxe trenta metres muntanya avall a Arcalís

Un veí de la Seu de 34 anys ha tornat a néixer aquest matí -l'avís l'ha rebut la policia poc després de les onze- a Arcalís. El que pretenia que fos un avançament l’ha acabat duent a precipitar-se una trentena de metres llarga muntanya avall a la zona del fals túnel. Sort d’un arbre que ha frenat el vehicle. Si no, a l’home se l’hauria hagut d’anar a pescar al riu, al fons de la vall. I segurament amb un estat molt pitjor. I és que l’urgellenc s’ha fet ferides de molt poca consideració. Com aquell que diu, ni rascades.

El conductor d’un Opel amb plaques de matrícula espanyola circulava en direcció a Arcalís. Ho feia rere un altre turisme que, al seu torn, seguia un autobús. El primer dels dos automòbils ha fet una maniobra exitosa per avançar l’autocar. Qui acabaria barranc avall ha seguit el primer vehicle també amb la intenció de passar el bus. Però no se n’ha adonat que venia un altre automòbil de cara. Quan n’ha estat conscient ha pretès reincorporar-se al seu carril, el dret. Però l’ocupava el vehicle de transport de viatgers. 

Davant d’això, el veí de la Seu ha optat per fer un cop de volant cap a la seva esquerra i ni tornar al seu lloc, perquè no podia, i, alhora, evitar el cotxe que baixava. D’aquesta manera ha caigut muntanya avall amb la sort de quedar aturat en un arbre quan ja havia ‘volat’ més de tres desenes de metres. El vehicle ha quedat força malmès. Però el seu pilot ho podrà explicar. I sense no fer-se pràcticament res.

Fotografies: S. F. / ANA

Comentaris

Trending