L’autor de les pintades a l’ambaixada també en va fer al Parc Central

Amb el mateix esprai de color groc, i suposadament després ‘d’actuar’ a la legació diplomàtica, hauria dibuixat alguna estelada i algun llaç groc

-
-
El jove que la matinada de diumenge va ser detingut com a autor de les pintades a la vidriera de l’ambaixada espanyola en què retreia l’actitud de l’Estat espanyol en el procés separatista català també hauria fet alguna pintada almenys al Parc Central que encara aquest dimarts era visible. En tot cas, l’afer no passa de tractar-se com una bretolada i només s’actua en cas de denúncia de la part afectada, en aquest cas el comú d’Andorra la Vella.

El noi, un andorrà de 22 anys sense antecedents remarcables de cap mena, hauria usat el mateix esprai groc que va utilitzar a la legació diplomàtica per dibuixar almenys un llaç groc i una estelada en la base dels tirants del pont que condueix des del carrer Prat de la Creu cap al cèntric parc de la capital. De fet, i aparentment, deuria acabar d’esgotar l’esprai tot anant de l’ambaixada espanyola cap a l’avinguda Tarragona.

I és que el noi, vestit de negre, amb caputxa i la cara tapada, va ser detingut al cap de poca estona que avisessin des dels serveis de seguretat de l’ambaixada dels fets just quan estava a l’avinguda Tarragona. Segons que va informar ahir oficialment la policia en el seu comunicat setmanal de detencions, el jove va ser arrestat exactament quan passaven 14 minuts de les 3 de la matinada de diumenge.

L’ambaixada va formalitzar denúncia durant la jornada de diumenge però com ja ha declarat a l’Altaveu l’ambaixador Àngel Ros no pretén anar més enllà ni presentar acusació particular. El jove està acusat d’un delicte de danys que li pot suposar a tot estirar una multa i una pena d’arrest, que pot arribar a ser condicional.

Comentaris (3)

Trending