L'Associació de Dones emprèn accions per arribar a l'equilibri de gènere

L'entitat celebra els 25 anys de la seva creació amb una sessió de reflexió i treball

Un moment de la jornada de l'Associació de Dones d'Andorra d'aquest dissabte a Escaldes-Engordany.
Un moment de la jornada de l'Associació de Dones d'Andorra d'aquest dissabte a Escaldes-Engordany.
L’ Associació de Dones d’Andorra (ADA) ha celebrat els seus 25 anys amb una sessió de reflexió i treball per debatre sobre els reptes de la dona a Andorra i emprendre accions per arribar a l'equilibri de gènere. S'elaborarà una agenda que serà el full de ruta de cara al futur. La sessió d'aquest dissabte ha girat al voltant de quatre eixos: la llibertat de la dona avui; dona i treball; dona i educació, i representativitat de la dona en llocs de decisió.

La jornada ha estat dirigida per Emma Giner, experta en fer créixer equips i amb una trajectòria de més de 20 anys en empreses com Inditex. Les assistents han treballat en taules. Montserrat Nazzaro, presidenta de l'associació diu que l'objectiu de la trobada "és donar veu a totes les dones de totes les generacions per explicar la seva opinió sobre la situació de la dona a Andorra ara. El fet de complir 25 anys ens ha servit per fer una aturada i una arrencada".

Els reptes de futur passen, segons Nazzaro, "és seguir treballant per l'equilibri de gènere. Volem tenir les mateixes oportunitats que tenen els homes i els volem incloure en el nostre projecte".

La sessió que ha durat tres hores ha exposat la metodologia Agile per apoderar el talent i dur a terme una reflexió profunda i productiva. Agile és una metodologia per desenvolupar projectes d'una manera més ràpida i flexible. És una filosofia que suposa una forma diferent de treballar i d'organitzar-se.

D'aquesta manera, cada projecte es divideix en petites parts que han de completar-se i lliurar-se en poques setmanes. L'objectiu és desenvolupar productes i serveis de qualitat que responguin a les necessitats d'uns clients que canvien les seves prioritats a una velocitat cada vegada més gran.

 

 

 

Comentaris (3)

Trending