L'aplicació gratuïta ADomicili concentra la informació d’establiments

Un altre tret diferenciador és la informació que proporciona sobre el comerç respecte al procés de comanda

-
-
L'aplicació ADomicili proposa un extens directori de comerços que entreguen a casa arreu del país, filtrats per tipologia de producte o de servei (comerços d’alimentació, botigues de menjar preparat, farmàcies, floristeries, botigues per a mascotes,...). El valor afegit que té és el radi de distribució que ofereix cada establiment. Així, si indiquem que estem a Ordino, ens mostrarà només els comerços que entreguen en aquesta localització siguin de la parròquia que siguin.

Un altre tret diferenciador és la informació que proporciona sobre el comerç respecte al procés de comanda: si es realitza per telèfon, Whatsapp, mail, comerç electrònic o plataformes de distribució compartides. Els horaris en què cada comerç ofereix el seu servei també és una informació útil i present.

Aquesta aplicació és totalment gratuïta pels usuaris que se la descarreguen i pels comerços que hi són presents (no hi ha quota d'inscripció ni de manteniment). És una iniciativa que l'empresa Tècniques d'Avantguarda (TdA) ha desenvolupat amb la voluntat d'activar, com més aviat millor, l'economia del país. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=ad.tda.adomicili.app

Comentaris (2)

Trending