L’aparcament de la Dama de Gel es perfila com el recinte que acollirà el Cirque

El ministeri i Andorra Turisme preveuen tenir tancat en una setmana l’acord sobre el nou espectacle que oferirà a l’estiu la companyia canadenca

-
-
L’aparcament Valira, adjacent a la rotonda de la Dama de Gel i encara en terme parroquial d’Andorra la Vella, té molts números per esdevenir l’espai que el proper estiu aculli el nou espectacle del Cirque du Soleil. La companyia canadenca tornarà al Principat i ho farà amb un muntatge molt diferent, quant a concepció, dels que s’han vist fins ara al país. En una setmana, aproximadament, es preveu que estigui tancat l’acord sobre el nou projecte que oferirà la companyia canadenca, amb representants de la qual estan negociant responsables del ministeri i, sobretot, d’Andorra Turisme.

Les diverses fonts consultades han assegurat que és molt possible que el nou muntatge, que tindrà un format similar al de les anteriors edicions -quant al fet que es muntarà una vela, que hi haurà un part del públic dempeus i una altra assegut…-, s’acabi fent a l’esmentat aparcament, encara que hi ha una segona localització a la recambra. En qualsevol cas, i sobre el recinte que acollirà el Cirque du Soleil, serà el comú d’Andorra la Vella qui tindrà la darrera paraula. El que és segur és que ara per ara no tornarà al Parc Central.

Les fonts consultades han assegurat que sigui l’aparcament Valira o sigui la segona localització possible, encara que poc probable, tots dos espais donen el marge suficient per acollir la proposta amb la qual s’està treballant i que en una setmana, aproximadament, hauria d’estar tancada: un format similar als dels darrers anys encara que amb canvis profunds en la concepció de l’espectacle. “Serà més circ”, han assegurat algunes de les fonts. Entre les qüestions que cal definir totalment són les dates, encara que voltaran al tomb del juliol.

En relació a una altra de les propostes que tutela el ministeri de Turisme per tal d’atraure visitants, en aquest cas el festival de música que s’està organitzant conjuntament amb el ministeri de Cultura, el projecte està encara en un estat molt embrionari. Aquesta qüestió es preveu celebrar durant tres caps de setmana de la propera primavera dirigit a un públic familiar. Un dels emplaçaments que hi ha sobre la taula és la plaça del Consell General, igual com ja va passar el 2014 amb l’Andorra Red Music.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending