La victòria d'Andorra encara cou a Hongria: el seleccionador ofereix entrades gratis als aficionats

Comentaris

La victòria d\'Andorra encara cou a Hongria: el seleccionador ofereix entrades gratis als aficionats
La victòria d\'Andorra encara cou a Hongria: el seleccionador ofereix entrades gratis als aficionats

La victòria d’Andorra davant Hongria (1-0) en la fase classificatòria per al proper Mundial de futbol encara cou al país magiar. Fins al punt que el seleccionador hongarès, per exemple, ha ofert entrades gratis per als propers partits del combinat nacional als aficionats que van desplaçar-se al Principat. El primer ministre del país centreeuropeu tampoc no s’ha quedat curt i ha comparat el resultat obtingut per la selecció a l’Estadi Nacional andorrà amb una devastadora derrota de l’Imperi Otomà.  

El preparador del combinat hongarès, Bernd Storck, ha anunciat que pagarà dues entrades per als partits de la fase de classificació per a la Copa del Món davant de Letònia, el 31 d’agost, i Portugal, el 3 de setembre. Storck ha explicat que la idea és recuperar el suport dels aficionats, que van embogir després de la derrota i es van girar contra els jugadors, que van llançar-los les samarretes en senyal d’agraïment pel suport rebut malgrat els crits i insults i de disculpa per la derrota soferta. Les camisetes, però, van quedar esteses damunt la gespa de l’Estadi Nacional. Els aficionats magiars les van rebutjar. 

De la seva banda, el primer ministre d'Hongria, Viktor Orban, va comparar els resultat obtingut per la selecció del país a Andorra (la derrota per un sol gol marcat per Marc Rebés) a la batalla de Mohács en 1526, una devastadora derrota a l'Imperi Otomà.

Comentaris

Trending