La unitat d'hemodiàlisi pot assumir fins a vuit pacients més cada dia

Augmenta en dues places per a cada un dels quatre torns

-
-
La unitat d’hemodiàlisi de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell augmenta en vuit pacients més al dia la seva capacitat, ja que disposa de dues places més per a cada un dels quatre torns diaris A causa de l'augment del nombre de pacients en hemodiàlisi en els últims anys tant procedents d’Andorra com de l’Alt Urgell s'ha procedit a ampliar el nombre de llocs de la unitat.

 Mitjançant una redistribució de l'espai físic ara es pot assumir fins a vuit  pacients més al dia. També permet atendre amb més facilitat les sol·licituds de pacients de fora d'Andorra que necessiten diàlisi. També se'n reben d'altres llocs que es troben al país de vacances.

L’ampliació ajuda a assumir amb més facilitat canvis puntuals de torn motivats per la realització de proves o cites mèdiques dels pacients programades fora d'Andorra. Amb aquesta ampliació la Unitat d’Hemodiàlisi disposa d’un total de 14 places per a cada torn.

La causa més freqüent de fallada renal que porta a requerir tractament d'hemodiàlisi és la diabetis, seguit de la hipertensió no controlada i malalties pròpies del ronyó.

Etiquetes

Comentaris

Trending