La Unió Hotelera recopila estocs d''amenities' dels seus associats per un cas d'urgència

El SAAS ha desactivat una campanya que havien iniciat pel seu compte alguns professionals sanitaris per recollir ponxos impermeables

-
-
La Unió Hotelera (UHA) acaba de posar en marxa aquesta tarda una campanya per recopilar tots els estocs d’’amenities’ de què disposin els seus associats. Es vol tenir tot ben emmagatzemat i a punt per si la falta de material davant de la crisi obliga a recórrer a productes que tot i quedar fora de l’ús estrictament sanitari poden donar un servei similar.

Els ‘emenities’ són tots aquells productes que els hotels disposen per rebre els clients, normalment a les seves habitacions, utensilis com ara gorros de dutxa, gels, pintes… s’està recollint tot per tenir-ho tot disponible per un cas de necessitat, segons les fonts consultades. Com també un grup de sanitaris havien iniciat pel seu compte una recollida de ponxos impermeables per si el sistema es quedava curt de bates per als sanitaris.

Inicialment, encara que no es pot descartar res per a més endavant, el SAAS ha aturat la iniciativa per dos motius: per no posar més pressió i més risc a la població i davant la gairebé total certesa que en una partida de material que havia d’arribar divendres hi havia uns quants milers de bates. També es preveu que dimarts arribi una altra partida molt important de material de tota mena, malgrat que com ha reconegut el propi ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, hi està havent dificultats per a l’arribada dels productes sanitaris, fins i tot essent encàrrecs governamentals.

 

Comentaris (1)

Trending