La Unió Hotelera engega un concurs per triar el plat fet a casa amb millor presentació

L’objectiu de la iniciativa és triple: proporcionar un entreteniment als confinats, difondre consells de vida saludable i contribuir a l’arrencada dels restaurants un cop se superi la crisi del coronavirus

-
-

La Unió Hotelera vol contribuir a difondre el missatge clau en la lluita contra el coronavirus: el quedat a casa. Per això, l’entitat impulsarà un concurs via Instagram mitjançant el qual vol trobar el plat preparat per a la gent al seu domicili qui tingui una millor presentació. Evidentment, hi haurà premi: un menú per a dues persones a un dels restaurants de l’associació. Això sí, un cop s’aixequi el confinament.

El concurs es farà via Instagram. Qui hi vulgui participar haurà de penjar una fotografia del plat que hagi preparat a casa i afegir-hi l’etiqueta #quedatacasaicuina. Com que no es podrà premiar el sabor per motius obvis, el que es valorarà per sobre de tot és la seva presentació. Per tant, es triarà la millor de les imatges.

El jurat estarà format per tres cuiners del país. Cada setmana, entre totes les fotografies que s’hagin compartit, escolliran la que ensenyi el plat que vingui més de gust menjar. El guanyador de cada setmana s’endurà com a premi un menú per a dues persones al restaurant associat a la Unió Hotelera que vulgui. Evidentment, un cop s’hagi superat la crisi sanitària provocada per l’expansió de la Covid-19.

El concurs té un triple objectiu, segons s’ha explicat des de l’entitat. El primer: contribuir a l’entreteniment dels ciutadans durant els dies de confinament a casa. El segon és promoure la vida sana i saludable, ja que aquests dies la Unió Hotelera anirà penjant també recomanacions de com cuinar i cuidar-se a la seva pàgina web i als perfils a xarxes socials. El tercer és pensar en els restauradors participants, per donar-los moviment al seu establiment un cop passi la crisi sanitària i ajudar-los a arrencar.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending