La Unió Hotelera pretén augmentar el nombre d'afiliats amb l'arribada d'un nou director

La patronal oficialitza la incorporació de Jordi Pujol Pons, un especialista en màrqueting que ve del sector bancari

Jordi Pujol Pons, nou director de la Unió Hotelera d'Andorra.
Jordi Pujol Pons, nou director de la Unió Hotelera d'Andorra.
La Unió Hotelera d'Andorra (UHA) ha informat en un comunicat el relleu en la direcció de l'associació. La fins ara gerent, Sarah-Jane Giménez ha deixat el càrrec per motius professionals. En el seu lloc s'ha incorporat Jordi Pujol Pons que exercirà com a director tal i com l'Altaveu va avançar fa unes setmanes. Pujol és especialista en màrqueting turístic i atenció al client, i s'incorpora a l'entitat provinent del sector bancari.
 

L'objectiu del nou director serà vetllar pels interessos dels associats i incrementar-ne el nombre. La Unió Hotelera d'Andorra, fundada l'any 1961, engloba establiments turístics i restaurants. Actualment compta amb 132 associats, oferint unes 5.618 habitacions i aproximadament unes 15.000 places hoteleres. El president de l'entitat és Carles Ramos que va ocupar el lloc de Manel Ara.

Jordi Pujol Pons va cursar una diplomatura en un centre educatiu privat de Manresa tot lligant coneixements en matèries com el màrqueting i el turisme. La seva tasca professional la va iniciar al departament de màrqueting de Viladomat Esports des d’on va fer el salt cap a BancSabadell d'Andorra, on ha ha estat fins ara.

Comentaris

Trending