La 'terceravia' presenta llista a Ordino amb Amador i Balsa com a candidats

La formació política que ja té tancades també les territorials de Sant Julià, Andorra la Vella i Escaldes estaria sondejant la possibilitat d'Encamp i Canillo

-
-
La 'terceravia' ha presentat aquest dilluns al migdia la candidatura per a la circumscripció d'Ordino. Noemí Amador, que és professora a l'escola andorrana ordinenca, és l'escollida per encapçalar la proposta de Josep Pintat a la parròquia mentre que Jordi Balsa serà el segon a la llista. Com a suplents hi haurà en el tercer lloc, Byron René Flores Tamayo, en el quart Elisabeth Erola Cañadas i en el cinquè Noemí Abitbol Oziel.

D'aquesta manera, la formació 'pintadista' estarà present segur a la llista nacional i a quatre parròquies; la d'Ordino, la de Sant Julià amb Josep Majoral i Carine Montaner, la Andorra la Vella amb Emi Matarrodona i Joan Préstamo i la d'Escaldes-Engordany amb Josep Pubill i França Riberaygua.

"Terceravia continua treballant per confeccionar les llistes electorals per als comicis al Consell General del pròxim 7 d’abril", així es pronunciava en un comunicat el partit. I tant és així que més enllà de les parròquies ja anunciades, els 'pintadistes' estarien treballant a marxes forçades per si hi ha alguna possibilitat de presentar a darrera hora una llista parroquial ja sigui a Encamp i/o Canillo. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending