La sortida de la cap de restauració inicia el degoteig de baixes a Naturlandia

La xef Mireia Anglada plega mentre Majoral anuncia que abans de dos mesos es tancarà la reorganització

-
-
La reorganització de Naturlandia estarà a punt en un màxim de dos mesos, segons explica el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral. L'objectiu és donar un nou impuls al parc lauredià i motivar uns treballadors que han estat informats aquest dimarts que la cap de restauració, Mireia Anglada, ha deixat de prestar els seus serveis.

La xef es va incorporar al parc l'any 2014 quan Naturlandia va aconseguir el control total de la restauració amb la Borda de Conangle i el restaurant de la cota 1.600. Anglada va ser presentada com una xef “reputada” i “d’una gran professionalitat”, formada al restaurant gironí Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin.

Els treballadors, però, s'han queixat sovint de l'absentisme de la xef. La seva última aparició al parc data del 4 de novembre quan es va inaugurar, en presència de les autoritats, el centre de tecnificació per a atletes d’alt nivell.

Mentrestant , i en referència al futur del parc, Josep Majoral opina que "haurem de tenir clar cap on anem i quan abans millor". Tot i això el més possible és que les decisions arrribin després del pic de feina que hi ha actualment, en plena temporada d'hivern i amb visites de grups d'escolars. Així, la reorganització ja podria estar plenament operativa de cara a la campanya d'estiu.

La filosofia del cònsol major és clara: si alguna cosa no funciona, o s'arregla o es treu. El full de ruta s'articula al voltant de quatre punts que són els d' analitzar, endreçar, actuar i implementar. "Si hi ha activitats que s’han de tancar, s’hauran de tancar i mantenir les que es puguin. Naturlàndia és un projecte viu. S’hi ha d’anar aportant noves activitats per poder continuar amb aquesta quota de visitants", opina Majoral.

Tot això amb l'objectiu que el parc deixi dividends i, com ja va quedar clar durant la campanya electoral de Terceravia-Unió Laurediana que els  200.000 visitants s'aturin també al poble, a l'anomenada cota 900.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending