La rua pels infants també es passeja pel Pas de la Casa

Un camió amb personatges com Spiderman, Mickey o un soldat imperial recorrerà els carrers del poble per animar i donar les gràcies als més petits de cada casa

El camió s'ha passejat avui pel Pas de la Casa.
El camió s'ha passejat avui pel Pas de la Casa.

Dijous va ser el torn d’Encamp i aquest divendres ha estat el del Pas de la Casa. Els infants de la localitat també han pogut gaudir aquest matí de la rua organitzada pel comú per animar-los en aquests dies de confinament a casa. Novament, els seus personatges preferits, amb mascareta, com toca, s’han passejat pel poble i els han saludat i agrair l’esforç realitzant seguint les instruccions per lluitar contra el coronavirus.

El camió ha estat ben puntual. A les onze ha arrencat. A dalt, un nodrit grup de personatges claus per als infants. Des de superherois com Spiderman, Batman o el Capità Amèrica, a princeses Disney com l’Elsa de ‘Frozen. També un soldat imperial d’Star Wars o la parella de ratolins Mickey i Minnie. Tots saludant els nens sota les notes de la música de les grans pel·lícules d’animació de la factoria d’entreteniment.

Comentaris

Trending