La Puça s’afegeix a la iniciativa Llibreries Obertes

L’establiment del centre històric d’Andorra la Vella s’ha adherit a la campanya, que preveu que es comprin per anticipat llibres que es recolliran quan acabi el confinament i així s’avancen diners a les botigues

Comentaris

La llibreria la Puça pre
La llibreria la Puça pre

La iniciativa Llibreries Obertes també arriba a Andorra. Es tracta d’un sistema que proposa als lectors que anticipin la compra de llibres durant aquests mesos de confinament i, per tant, avancin els diners per ajudar a les botigues a resistir les setmanes de tancament. L’exemplar es recollirà un cop es torni a la normalitat. La Puça és un dels establiments adherits.

La campanya #LlibreriesObertes està impulsada per la cooperativa Som* i l’agència Mortensen. Es basa en una plataforma digital on els lectors poden seguir comprant llibres, tot i que hauran d’esperar que acabi la crisi del coronavirus per poder-los tenir físicament. D’aquesta forma, es dona suport a establiments petits, que durant aquests dies de tancament, no tindran ingressos perquè puguin obrir de nou un cop se superi l’emergència sanitària.

A la web hi ha un ampli catàleg amb novetats del 2019 i d’enguany, de més de 500 editorials. Per a donar “futur a les llibreries de proximitat” es vol fer “xarxa i demostrar que entre tot/es donem vida i sentit a la cultura”. Fins ara, hi ha 300 botigues adherides, entre elles l’andorrana La Puça.

Per fer la compra, s’ha d’entrar al web de la iniciativa, escollir quin llibre es vol comprar, d’entre els més de 6.000 disponibles. A partir d’aquí, elegir a quina llibreria es vol adquirir. Aquesta rebrà el 100 per cent de l’import, la meitat de forma immediata i la resta quan es torni a obrir.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending