La premsa rosa espanyola vincula l’advocat andorrà Jesús Betriu amb la germana de la reina d’Espanya

Comentaris

La premsa rosa espanyola vincula l’advocat andorrà Jesús Betriu amb la germana de la reina d’Espanya
La premsa rosa espanyola vincula l’advocat andorrà Jesús Betriu amb la germana de la reina d’Espanya
  • ‘Semana’ publica unes fotografies on es veu el lletrat -que qualifica de ‘misteriós home’- i Telma Ortiz, de qui asseguren que hauria recuperat la il·lusió i estaria “enamorada”
  • Diverses fonts han negat qualsevol relació sentimental entre tots dos i han assegurat que almenys una de les fotografies publicades s’hauria captat, segons la revista, a la Barceloneta
La premsa del cor espanyola sorprèn aquesta setmana amb una informació que afecta Andorra i la Casa Reial espanyola. Si fos certa la informació del setmanari ‘couché’ ‘Semana’, la nova parella, o la possible nova parella de la germana de la reina d’Espanya, Telma Ortiz, seria l’advocat andorrà Jesús Betriu. ‘Semana’ publica unes fotos on es veu la germana de Letizia amb un ‘misteriós’ suposat nou promès. I l’home que apareix a la fotografia és Betriu, segons que han confirmat diverses fonts. La revista assegura que les imatges s'haurien captat en diferents punts de Barcelona, encara que no és clar. No es descarta la presència, en la mateixa trobada, d’altres persones relacionades amb el Principat. Si es fa cas a la publicació espanyola, Telma Ortiz estaria “enamorada” de la nova parella, del qual, segons la revista, molt poques coses se’n saben més enllà que haurien compartit un parell de sopars romàntics que ‘Semana’ situa en diferents llocs de Barcelona, com ara la Barceloneta. Les fonts consultades per l’Altaveu, però, afirmen que almenys en una de les imatges publicades la localització seria ben diferent. I, evidentment, no hi hauria cap relació sentimental entre Ortiz i Betriu. Els consultats no han concretat, però, quin tipus de vincle hi podria haver entre la germana de la reina espanyola, que resideix a Barcelona, i l’advocat andorrà. Ortiz, que sempre ha tingut una relació molt conflictiva amb la premsa i que no ha portat mai massa bé això de passar de ser la germana d’una periodista a estar emparentada amb la monarquia, feia un cert temps que formalment estava desaparellada. I el fet d’enganxar-la amb un home “de mitjana edat” i en suposada “actitud carinyosa” i molt somrient hauria disparat totes les alarmes. Teòricament, la gran exclusiva de ‘Semana’ seria que la germana de Letizia ha recuperat la il·lusió. Així, tal qual. Telma Ortiz, de 43 anys, ha treballant en el món de la cooperació per a Creu Roja -en un projecte a Filipines- i també per l’Ajuntament de Barcelona. La darrera relació coneguda i que va acabar l’any passat sense que hi hagués hagut convivència la va mantenir amb Jaime del Burgo, un amic de la seva germana. Ortiz és mare d’una nena, Amanda, fruit d’una relació amb un advocat de Toledo (Enrique Martín Llop) que va conèixer, justament, durant la seva etapa a la Creu Roja. Jesús Betriu Coma és un experimentat advocat andorrà que es va donar d’alta al col·legi professional del Principat fa gairebé quatre dècades. Amb una reconeguda activitat social especialment fora de les fronteres del país, Betriu, professionalment, comparteix despatx amb la seva germana, l’exdegana del Col·legi d’Advocats Maite Bourgeaud, al carrer de la Vinyeta d’Andorra la Vella.

Comentaris

Trending