La policia pren declaració a la dona que va encendre Facebook amb els comentaris sobre el motorista mort

L’exempleada d’un centre comercial d’Andorra la Vella fa arribar una nota al consolat portuguès en què demana “perdó” per un comportament “inapropiat” i que no pot justificar de cap manera

-
-
La policia ha pres declaració a la dona que va fer uns comentaris en to despectiu i de mofa a través de les xarxes socials en relació a l’accident que hi va haver dimecres de la setmana passada entre dues motocicletes a la carretera de l’Obac i que va acabar costant la vida a un resident portuguès de 32 anys. La dona ha enviat una comunicació al consolat de Portugal tot demanant “perdó” pels seus “comentaris imperdonables” i mostrant total penediment. 

La dona, empleada fins dijous passat al centre comercial Hiper Andorra, va prestar declaració davant agents del cos d’ordre dijous mateix. La seva declaració ha estat tramesa a la Batllia perquè dugui a terme les diligències que cregui escaients. A la dona se li va demanar tant per la naturalesa dels comentaris que havia fet via Facebook, que podrien arribar a ser constitució, per exemple, d’apologia de l’odi cap a la comunitat portuguesa en aquest cas, com pel linxament i les amenaces de mort que se li van fer també a través de les xarxes. 

La declarant, que hauria fet mofa per la nacionalitat de la darrera víctima mortal a la carretera, hauria assegurat no recordar quan va fer els escrits a la xarxa

De fet, hi ha hagut fins i tot qui ha anat a cercar-la al seu domicili i no pas amb gaires bones intencions. La dona i familiars seus haurien passat por però, per ara, haurien descartat presentar cap denúncia, encara que la policia li hauria ofert la possibilitat, conscient, també, del mal que ella hauria pogut fer. Segons les fonts consultades, els agents de policia haurien informat la dona que si no hi havia cap denúncia contra ella molt probablement la situació quedaria en no-res. Però que en tot cas es traslladaria la declaració a la Batllia. La dona hauria lamentat els seus comentaris i tot i admetre’n l’autoria hauria assegurat no recordar res, probablement degut als efectes de la medicació que s’estava prenent. 

La dona, que poques hores després que transcendís la mort d’un dels motoristes implicats en el xoc a través d’una informació de l’Altaveu va venir a menystenir la situació en tractar-se d’una persona de nacionalitat portuguesa, ha fet arribar entre altre al consolat de Portugal una nota en què demana “perdó a tot el poble portuguès pels meus comentaris inapropiats”. Assegura que mai no va pretendre mofar-se del mort i que “si així s’ha vist, demano mil disculpes”. La dona, de 54 anys i resident al Principat des de fa tres, afirma que no es justificarà amb el seu estat, ni físic ni personal, davant d’uns fets dels quals s’avergonyeix. 

L’exempleada de l’Hiper Andorra -va plegar dijous mateix en veure les reaccions que estaven tenint els seus comentaris- afirma en la nota tramesa al consolat que entén que els residents portuguesos puguin sentir odi cap ella. I que s’imagina com poden arribar a estar alguns d’ells. Alhora, i mentre clama perquè el temps curi el mal fet i encara que no s’oblidi si se’n deixi de parlar, demana “perdó a tots. No només a la comunitat portuguesa; també al Principat d’Andorra que em va acollir i jo li ha fallat”. També advoca per una prompta recuperació del ferit i envia les seves condolences als familiars del difunt.

-

Relacionat

La mofa al mort en l’accident protagonitzat per dues motos encén les xarxes
Estat en què va quedar la moto BMW implicada en l'accident de dimarts.

Relacionat

El motorista ferit en l’accident de dimarts avançava en línia contínua quan va picar de cara contra l’altra moto
-

Relacionat

Les imatges de Mobilitat seran decisives per aclarir l’accident mortal de la carretera de l’Obac
-

Relacionat

Mor un dels dos ferits en el gravíssim xoc frontal de dos motos a la carretera de l'Obac

Comentaris

Trending