El motorista ferit en l’accident de dimarts avançava en línia contínua quan va picar de cara contra l’altra moto

El pilot que va resultar mort, un home portuguès de 32 anys i resident a Encamp, rebrà sepultura aquest divendres al cementiri de la parròquia després de la missa funeral a les 4 de la tarda

Estat en què va quedar la moto BMW implicada en l'accident de dimarts.
Estat en què va quedar la moto BMW implicada en l'accident de dimarts.

La motocicleta que pilotava l’home que roman ingressat ferit molt greu a l’UCI de l’hospital avançava en una zona en línia contínua i envaint el carril contrari i es va acabar estampant contra l’altra moto, que circulava en direcció contrària, en aquest cas, en direcció a Encamp. La policia continua treballant per aclarir del tot les circumstàncies en què es va donar l’accident mortal de dimarts a la tarda. El conductor de la Kawasaki Ninja que no va poder superar les greus ferides que es va fer rebrà l’últim comiat aquest divendres a la tarda.

Les càmeres de Mobilitat que hi ha a la zona on hi va haver el xoc entre les dues motos, a l’altura del quilòmetre 0,850 de la carretera general CG-2, just davant del concessionari Europ-Auto, haurien enregistrat tota la seqüència del sinistre. D’aquesta manera els experts en atestats de la policia tindran més fàcil la tasca de poder aclarir totalment les causes de la col·lisió en què va morir un resident portuguès a Encamp de 32 anys, pare de dos fills. Segons ha pogut saber l’Altaveu, els primers indicis apunten a una imprudència clara de l’home que continua ingressat en estat molt crític al centre hospitalari, un altre resident portuguès, en aquest cas veí d’Escaldes, i de 34 anys.

Segons les fonts consultades, el conductor de la BMW GS 800 es va aturar poc abans de l’accident -que va ser pels volts de les 19.20 hores- al concessionari Seat. Havia circulat una bona part de la carretera de l’Obac a una velocitat més que apreciable i seguint el sentit Andorra la Vella-Encamp. Es va aturar al concessionari a fer algunes gestions i després va tornar a la calçada fent algunes ziga-zagues i dirigint-se cap a la denominada rotonda de Varisa per poder canviar el sentit de la marxa i tornar a agafar la mateixa via per la qual havia circulat poc abans però ara en direcció contrària.

La BMW GS 800 implicada en la col·lisió s’hauria aturat al concessionari Seat abans de canviar de sentit a la rotonda de Varisa per tornar a transitar direcció centre per l’Obac

El visionat de les càmeres acabaran de confirmar com la BMW GS 800 de color blanc estaria realitzant una maniobra d’avançament tot envaint el carril contrari en una zona on hi ha línia contínua, novament just davant de l’esmentat concessionari de la Seat. Va ser en aquell punt on hauria xocat de forma molt virulenta contra la Kawasaki Ninja que circulava en direcció a Encamp i que conduïa el veí d’aquesta parròquia, empleat d’un establiment de venda de vehicles de la capital, que quatre hores i mitja després de l’accident i producte de les greus lesions internes que es va fer va acabar morint. Els estudis policials hauran de determinar la velocitat a la qual podrien circular els dos vehicles implicats en el malaurat sinistre, i que diverses fonts apunten que superava el límit permès en aquella via.

L’home, de 32 anys, havia estat sol tot aquell -a nivell familiar- dia atès que la seva dona hauria anat a Portugal a deixar-hi els fills perquè hi passessin un període de vacances. L’accidentat també tenia previst desplaçar-se en breu al seu país d’origen segons algunes fonts. El que és clar és que el malaurat motorista serà acomiadat aquesta tarda de divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de Santa Eulàlia d’Encamp. I després rebrà sepultura al cementiri de la mateixa parròquia. L’altre accidentat continua ingressat a l’UCI de l’hospital, estable, però amb gravíssimes lesions internes, que és el que més preocupa els metges, a banda d’una ferida oberta de fèmur.

-

Relacionat

Les imatges de Mobilitat seran decisives per aclarir l’accident mortal de la carretera de l’Obac
-

Relacionat

Mor un dels dos ferits en el gravíssim xoc frontal de dos motos a la carretera de l'Obac

Comentaris (1)

Trending