La policia no va rebre ni una sola trucada alertant del cotxe que circulava per la vorera

El vehicle, matriculat a Suïssa, probablement hauria deixat aquest dimecres el país i el cos no descarta fer alguna actuació malgrat que és complicat que tingui cap incidència

-
-
La presència d’un vehicle circulant per la vorera, en plena avinguda Meritxell i en una teòrica contra direcció, no va comportar que cap ciutadà contactés amb la policia per alertar de la situació. Tot i ser un fet completament anòmal i rocambolesc, la centraleta del cos no va rebre cap trucada en què es posés de manifest que hi havia un automòbil, en aquest cas matriculat a Suïssa, que s’estava desplaçant per la voravia.

Els fets van passar dilluns a la tarda i, com a mínim, el cotxe, un BMW, va circular per la vorera des de l’altura del creuament de la Creu Grossa -i probablement des d’abans i tot- i fins a l’hotel de l’Isard, que era, teòricament, el punt d’arribada del vehicle. La plaça de reservat de l’establiment i on sí que hauria pogut estacionar puntualment el vehicle ja estava aparentment ocupada en el moment que l’automòbil hi hauria arribat.

El cas ha agafat revolada des del moment que un ciutadà força actiu a les xarxes socials va ‘caçar’ gràficament el turisme i va difondre el fet amb un comentari explicatiu. L’Altaveu se’n va fer ressò i a partir d’aquí la resta de mitjans van anar reproduint el cas. La policia ha confirmat a aquest mitjà que en el moment dels fets no van rebre cap mena de comunicació d’alerta. Un ciutadà del país hauria vist el vehicle aquest matí a l’altura de Soldeu i en direcció a França. Probablement, doncs, deixant ja el Principat després de fer-hi estada un parell de dies.

El cos d’ordre ha explicat que en el moment que rebin les fotografies originals del cotxe circulant per la vorera el departament tècnic encarregat de qüestions relacionades amb la circulació analitzarà la situació i veurà si es pot emprendre alguna actuació, encara que sembla hores d’ara complicat que per molt que s’actuï hi hagi cap incidència.

Quatre instantànies del recorregut del vehicle.

Relacionat

‘Caçat’ un vehicle circulant per la vorera i en direcció contrària en plena avinguda Meritxell

Comentaris (2)

Trending