‘Caçat’ un vehicle circulant per la vorera i en direcció contrària en plena avinguda Meritxell

El cotxe, de plaques de matrícula estrangeres, hauria corregut algun centenar de metres fins, suposadament, arribar a l’altura de l’hotel davant el qual pretenia estacionar

Quatre instantànies del recorregut del vehicle.
Quatre instantànies del recorregut del vehicle.
L’amplada que té la nova vorera de la reformada avinguda Meritxell, en lloc de servir perquè els vianants hi puguin passejar més còmodament, està sent usada més habitualment i de manera increïble per molts conductors. Que hi hagi vehicles estacionats -en les zones on, encara que no ho sembli, el comú ho ha habilitat; però, també, en espais que no han estat pensats per aparcar-hi- ja comença a ser massa habitual. La darrera bestiesa, però, ‘caçada’ per alguns internautes és trobar-hi directament un automòbil circulant-hi. I no només això: fent-ho en direcció contrària.

Més o menys, el vehicle en qüestió, amb plaques de matrícula estrangeres, hauria anat des de la zona de la Rotonda fins a l’altura de l’hotel L’Isard que, suposadament, seria el punt d’arribada previst per l’ocupant o ocupants del turisme. El cotxe va circular en sentit ascendent just per la voravia que toca al carril descendent, és a dir, en sentit Pyrénées-Rotonda. La maniobra va sorprendre a força gent i hauria estat posada en coneixement, amb posterioritat, de la policia, que hauria d’intentar localitzar el cotxe i el seu conductor i imposar-li la corresponent sanció. No sembla fàcil la missió tot i que si els ocupants del vehicle fan estada al Principat no hauria de ser del tot impossible.

Els denunciants de la situació via Twitter han explicat a les xarxes socials que l’espai reservat per l’esmentat hotel, que suposadament era l’objectiu del vehicle infractor, estava a més a més ocupada, amb la qual cosa la maniobra encara estaria mancada de més sentit. Les queixes pel fet de trobar-se vehicles estacionats a la vorera són força constants.

Comentaris (1)

Trending