La policia deté un jove de 18 anys per agredir la seva mare

Sis conductors arrestats per donar positiu en els controls d'alcoholèmia

-
-
La policia ha detingut  20 persones la setmana passada. Set d'elles ho han estat per presumptes delictes contra la salut pública; sis contra la seguretat del trànsit i set per altres delictes. Els agents van arrestar dissabte un jove de 18 anys per pressumptes maltractaments en l'àmbit domèstic a la seva mare en el domicili de la Massana. El jove va ser detingut a Escaldes-Engordany.
 

Els agents van arrestar un home que va fugir d'un control de carretera que s'havia muntat per detenir-lo després d'haver dut a terme múltiples infraccions conduint la seva motocicleta. L'home es va presentar més tard, de manera voluntària, al Despatx Central de Policia de l'Obac.

A Sant Julià de Lòria va ser arrestat un home com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública. Els agents van ser requerits perquè l'home  estava sojornant al domicili dels seus pares, tenint aquest activa una prohibició d’entrar en contacte amb els seus progenitors, per ordenança penal. En intervenir, va tenir unes reaccions violentes i d’excessiva resistència amb els agents.

D'altra banda, durant la setmana passada es van detenir sis conductors per donar positiu en els controls d'alcoholèmia. Un d'ells presentava una taxa de 2,03 grams d'alcohol per litre de sang.

En l'apartat dels delictes contra la salut pública, la policia va detenir quatre persones a Canillo que es desplaçaven amb cotxe per consum i possessió de cocaïna. A Andorra la Vella va ser detingut un home per portar 0,2 grams de cocaïna i 7,7 d'haixix.

 

Comentaris

Trending