La plataforma respon al ministre d’Ordenament: “No cal que fem cap reunió; no volem l’heliport a les Tresoles”

Els integrants del col·lectiu estan astorats per l’episodi viscut al Consell General i l’oposició que ara mostra Miquel Aleix i reclamen que “no se’ns utilitzi políticament”

-
-
“No cal que fem cap reunió: no volem l’heliport a les Tresoles. El ministre Torres potser canvia d’idea, nosaltres, no.” Els membres de la plataforma opositora a la infraestructura heliportuària a tocar la central de FEDA estan entre astorats, sorpreses i indignats. Reiteren el seu rebuig frontal a l’equipament i lamenten que se’ls pretengui usar políticament. “El Govern sap i li tornem a dir que no volem l’heliport diguin el que diguin els informes i encara que vagin adornats amb flors i estrelletes.”

Els integrants de la plataforma, que consideraven “mort i enterrat” el tema, van escoltar certament commocionats les explicacions que el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres Falcó, va donar a l’hemicicle de l’arc parlamentari. Com ha manifestat la portaveu del col·lectiu, Laura Villasevil, entre els integrants de la plataforma hi ha certa indignació, almenys, per dues qüestions. La primera és perquè se n’assabenten ara que el Govern té des del juny els estudis tècnics sobre l’equipament, que suposadament l’executiu havia de compartir immediatament els hagués rebut. La segona, perquè “se’ns utilitza en plena campanya electoral”.

Villasevil ha estat clara i contundent. “No és un tema polític. No volem l’heliport a les Tresoles. No I no estem d’acord que se’ns utilitzi”. La portaveu del grup ha explicat que arran de la compareixença d’ahir al Consell del ministre Torres, més persones els han contactat per firmar en contra de la construcció de la infraestructura. “¿No era més fàcil que el cap de Govern o el ministre Torres haguessin dit que era un tema tancat? ¿Per què volen tornar a donar peu a aquesta qüestió?”

També els ha sorprès, assegura Villasevil, que el candidat demòcrata a cònsol major, Miquel Aleix, es manifesti ara, i reculli al programa electoral, la seva oposició a l’heliport. “Quan vam anar a veure els consellers d’Escaldes, el senyor Aleix mai no va dir que estava en contra del projecte”, recorda la portaveu de la plataforma, que explica que tampoc mai van sentir un refús ni de l’excap de Govern Toni Martí ni de l’encara cònsol escaldenca Trini Marín. Ara, suposadament, els tres polítics estarien en contra de l’heliport a les Tresoles.

Torres Falcó, a dalt, amb la resta del Govern durant la sessió.

Relacionat

Torres Falcó contradiu el programa de DA a Escaldes i defensa que Tresoles és el lloc “idoni” per l’heliport
El PS exigeix que els estudis sobre les Tresoles siguin equiparables als que s\'han fet en altres llocs que podien acollir l\'heliport

Relacionat

López posa l’heliport sobre la taula del Consell amb la vista posada a les comunals d’Escaldes
-

Relacionat

Compromís ‘no-heliport’ de DA per contrarestar l’‘efecte Gili’ a Escaldes
-

Relacionat

Govern preveu construir l’heliport entre 2021 i 2022

Comentaris (5)

Trending