La nova associació que defensa el jovent en risc es posa a disposició de les famílies

L’ADJRA dóna suport a les mesures adoptades pel Govern “en aquests moments tan difícils per a tots”

-
-
La recentment constituïda associació de defensa del jovent en risc d’Andorra es posa a disposició de les famílies amb membres amb trastorns de conducta o discapacitat per tal de donar-los suport en uns moments que encara poden ser més complicats que normalment, amb el confinament que, per ara, no té data de caducitat. Alhora, l’associació dóna suport a les mesures adoptades pel Govern “en aquests moments tan difícils per a tots”.

En un breu comunicat, l’Associació per a la defensa del jovent en risc d’Andorra (ADJRA) exposa que “cap família s’ha de trobar sola, famílies preocupades  pels infants, adolescents  i joves, per tots i totes, inclosos els que no tenen una família. Adolescents que cada dia són més irritables i s’han tornat  aïllats en ells mateixos i es neguen a comunicar-se”. Hi afegeix que el jovent “ens preocupa i per això volem que les famílies que tenen fills i filles amb trastorns  i discapacitats puguin tenir suport en aquests dies”. 

Tot recordant que ni els joves amb trastorns ni tampoc les seves famílies “no estan sols”, recorden que “poden posar-se en contacte amb l’associació a través de les nostres xarxes socials o bé del nostre correu electrònic: joventriscad@gmail.com".

Etiquetes

Comentaris

Trending