La mort d’una altra resident de Salita eleva a 34 les defuncions per coronavirus

S’està a l’espera dels resultats definitius de les proves fetes a un veí d’Ordino que va morir aquest dimecres

-
-
Ja són 34 les defuncions per coronavirus hagudes formalment al Principat. Aquest dijous ha mort a l’hospital una dona de 88 anys que prèviament era resident a la residència escaldenca de Salita. La difunta, originària de Sant Julià de Lòria, ja estava diagnosticada com a afectada per la malaltia vírica. La nòmina de víctimes per la Covid-19 està pendent dels resultats de les analítiques fetes a un veí d’Ordino de 75 anys que va morir aquest dimecres també al centre hospitalari.

La difunta resident a Salita -que serà incinerada aquest divendres en la intimitat al cementiri de la Plana- resulta ser la tercera persona procedent d’aquell centre geriàtric que perd la vida arran de la pandèmia. Al Cedre i al geriàtric gestionat per la multinacional Domus Vi és on amb més força malauradament ha entrat el virus. No consta, almenys per ara, que hi hagi hagut cap infecció ni a Clara Rabassa ni a Sant Vicenç d’Enclar. 

El fet que en el centre públic i la residència ubicada al carrer Josep Viladomat d’Escaldes hi hagués contagis entre professionals sanitaris va ser determinant perquè el virus acabés fent estralls entre els padrins, que són clarament al Principat la franja de població més vulnerable i entre la qual tant la mortaldat com la letalitat són més altres.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending