La Massana redueix els operaris de via pública i els urbans al 50%

El comú manté les oficines obertes entre dos quarts de nou del matí i les dues de la tarda però reclama que els ciutadans només facin els tràmits estrictament urgents

Un operari neteja un banc a la Massana.
Un operari neteja un banc a la Massana.

El comú de la Massana ha reduït al 50% els efectius dels serveis de circulació i dels operaris de la via pública com a mesura de protecció davant la crisi del coronavirus. La corporació manté l’activitat dels dos departaments, que és “imprescindible”, però disminuint el personal, a la vegada que fa una crida perquè els ciutadans només facin aquells tràmits que siguin estrictament urgents.

Així, en el cas del servei de via pública, treballa un equip de sis persones, que es dediquen sobretot a la desinfecció de mobiliari urbà, voreres i accessos a serveis. Pel que fa als agents de circulació, els agents s’han repartit en tres torns: tres al matí, tres a la tarda i dos a la nit. L’objectiu, ha remarcat el comú en un comunicat, és “garantir l’harmonia a la via pública”. També es recorda que hi ha el telèfon 164 actiu les 24 hores del dia per si sorgeix cap incidència.

Pel que fa al servei de tràmits, es fa una crida perquè els ciutadans realitzin només gestions urgents. En el cas de la Massana, l’horari és de dos quarts de nou del matí a dues de la tarda. Les persones que requereixin ajuda poden trucar al departament de l’Àrea Social, al telèfon 736 925.

Des del comú també es denuncia que continua haver casos d’incompliment de la norma de no deixar residus voluminosos  a la via pública. Es recorda que estar prohibit, ja que la deixalleria està tancada i el servei de recollida s’ha anul·lat temporalment. Per a urgències,s’indica, es pot trucar al 362 301 i s’atendrà únicament aquells casos que estiguin degudament justificats.

Etiquetes

Comentaris

Trending