La Massana demana als ciutadans que surtin al carrer que circulin per la vorera de la dreta

El camí Ral es mantindrà tancat, ja que no es pot garantir la distància de seguretat perquè és molt estret

Un operari neteja un banc a la Massana.
Un operari neteja un banc a la Massana.

La crida del comú de la Massana està comunicat pels carrers les instruccions perquè els ciutadans que a partir d’aquest dijous vulguin aprofitar la possibilitat de sortir al carrer. Una de les demandes que es fa és que sempre se circuli per la vorera de la dreta de la marxa o, si no hi ha, per la de la ruta que se segueixi. El que continuarà tancat és el camí Ral.

El comú ha començat a informar els massanencs de com s’han de fer aquestes sortides al carrer. Així, es demana als ciutadans que vagin sempre per la vorera que quedi a la part dreta de la seva marxa. En cas de caminar per un camí, cal fer-ho també per aquest costat, per garantir un espai de seguretat amb la resta de persones.

Es recorda que , segons l'avís de Govern, cal respectar una distància de quatre metres, en cas de caminar, i de deu metres, en cas de córrer. És per això que es considera més segur que a cada vorera només hi hagi un sentit de la marxa.

Des de la corporació s’està donant aquesta informació amb la crida, que està circulant al llarg del dia per tots els carrers. També es preveu col·locar cartells informatius a diversos punts de la parròquia.

A més, s’informa de les activitats permeses a cada horari i es remarca, sobretot, la franja d’onze del matí a dues de la tarda, la destinada a persones vulnerables o majors de 70 anys. Aquest col·lectiu tindrà a la seva disposició els bancs de la via pública, que el departament de neteja desinfectarà cada dia. De fet, a partir de dijous intensificarà les tasques.

Els parcs infantils i els berenadors es mantenen tancats  per evitar aglomeracions però també perquè el contacte amb els diferents elements podria ser una font de propagació. També continua tancat el camí Ral, ja que no garanteix la distància mínima de seguretat.

Comentaris

Trending