La lliga ACB també ajorna els partits de les dues properes jornades

Els partits, entre ells els duels del MoraBanc contra Retabet Bilbao, a la 'Bombonera', i Unicaja, a Màlaga, es jugaran a l'abril si millora la crisi del coronavirus

La 'Bombonera' tindrà un millor sistema de climatització.
La 'Bombonera' tindrà un millor sistema de climatització.
Finalment, el MoraBanc-Retabet Bilbao no es jugarà a porta tancada aquest diumenge. La lliga ACB ha comunicat que canvia la decisió que es va prendre dimarts i, finalment, en comptes de fer disputar els duels de les jornades 24 i 25 sense públic, els ajorna. La voluntat és que se celebrin a l'abril quan, es confia, ja s'ha superat el pitjor de la crisi del coronavirus.

Dimarts, i seguint les instruccions del govern espanyol l'ACB va comunicar que durant dues setmanes, tots els partits es disputarien a porta tancada. Era una mesura per intentar combatre l'expansió del coronavirus. Això afectava el duel que el MoraBanc Andorra havia de disputar diumenge a la 'Bombonera' davant Retabet Bilbao i al de la jornada 25 a Màlaga, a la pista de l'Unicaja.

La decisió, acatada pel club tricolor, havia generat rebombori. Alguns clubs i molts jugadors han expressat que no tenia sentit jugar sense públic. Finalment, l'ACB ha modificat la decisió i ha optat per ajornar els duels de totes dues jornades fins a l'abril.

Així, els partits de la 24, entre ells el MoraBanc-Bilbao, se celebraran entre el 7 i el 10 d'abril. Els de la 25, del 21 al 23. Sempre, clar, que la crisi del coronavirus s'hagi superat en les properes setmanes.

Etiquetes

Comentaris

Trending