La Lliga ACB ajorna ‘sine die’ la represa però amb voluntat de dur-la a terme

El MoraBanc Andorra i els disset clubs restants de la competició deixen sense efecte la data prefixada del 24 d’abril i analitzaran altres escenaris de futur

Safata d'Alberto Díaz entre diversos jugadors del MoraBanc.
Safata d'Alberto Díaz entre diversos jugadors del MoraBanc.
No hi ha data perquè el MoraBanc Andorra pugui retornar a les pistes. De moment, les divuit entitats que formen actualment l’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) han deixat sense efecte la data del 24 d’abril per reiniciar la competició. La voluntat és reprendre la competició. Però s’ha de veure quan, com i de quina manera.

Els 18 clubs de l’ACB var celebrar aquest dijous una reunió informativa per videoconferència per avaluar els efectes de el període de suspensió temporal i continuar treballant en escenaris futurs. En conseqüència, l’ACB deixa sense efecte la data establerta per al 24 d'abril i analitzarà en les pròximes setmanes l'evolució de la crisi sanitària per prendre decisions.

Antonio Martín, president de l’ACB, ha mostrat en nom de tots els clubs "el profund dolor pels estralls d'aquesta terrible pandèmia. Acompanyem en el sentiment a les famílies que ho estan patint i que no poden acomiadar dels seus éssers estimats”. En el terreny esportiu, "l'objectiu de reprendre la competició es manté intacte i analitzarem al costat dels nostres clubs la millor manera d'aconseguir-ho, assegurant sempre la salut de tots els participants".

Etiquetes

Comentaris

Trending