La Guàrdia Civil requisa tabac de contraban per valor de 21.000 euros

Va ser fruit d'una operació conjunta amb els agents de duana francesos

-
-
La Guàrdia Civil va requisar tabac andorrà de contraban per un valor de 21.000 euros en una operació conjunta amb els agents de duanes francesos. Hi van participar efectius de la secció fiscal de la Seu d'Urgell, la secció de duana de la Farga de Moles i unitats depenents de la companyia de Puigcerdà. L'operatiu es va dur a terme els passats dies 11, 12 i 13.

Es van detectar 14 infraccions comeses pel mateix nombre de persones a la zona fronterera entre França i Espanya. Els agents van requisar 6.680 paquets de tabac i més de 19 quilos de picadura valorat en la seva totalitat en més de 35.000 euros, dels quals 21.000 corresponen al requisat en territori espanyol. Al mateix temps es van constatar set infraccions a la Llei d'Estrangeria i dues a la de Seguretat ciutadana espanyoles.

La col·laboració policial transfronterera entre Espanya i França, que des fa anys, manté una tradició de bones relacions i d'ajut, s'ha anat consolidant i millorant per par de la Guàrdia Civil, la Gendarmeria i els cos de Duanes de França i ha rebut un nou impuls durant aquest mes de desembre.


 

El tabac incautat a la Cerdanya

Relacionat

Set detinguts i 1.024 cartrons de tabac andorrà requisats en una gran operació policial a la Cerdanya

Comentaris

Trending