Set detinguts i 1.024 cartrons de tabac andorrà requisats en una gran operació policial a la Cerdanya

Els duaners francesos i la Guàrdia Civil impermeabilitzen la frontera de Porta a Puigcerdà

El tabac incautat a la Cerdanya
El tabac incautat a la Cerdanya
Els duaners francesos i la Guàrdia Civil han requisat 1.024 cartrons de tabac andorrà de contraban en diverses operacions conjuntes dutes a terme la setmana passada. Segnns informen les duanes franceses en un comunicat, les accions es van fer a la Cerdanya, entre Porta i Puigcerdà. Els gendarmes van requisar 864 cartons per 160 la Guàrdia Civil i van detenir set persones-

Els efectius policials van fer controls a les carreteres principals, a les secundàries, a les fronteres i en alguns camins de muntanya.

En una de les intervencions, els gendarmes i els duaners van aconseguir detenir uns contrabandistes que fugien a través de la neu. Dos d'ells, però, es van poder escapar. A banda del tabac, també es van trobar diners: 9.000 euros i 5.000 dòlars.

La cooperació policial entre França i Espanya es va posar en marxa l'any passat i s'inscriu en el marc de la nova policia de seguretat diària que volia el govern francès.

 

 

 

 

 

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.