La farmàcia de Canillo torna a obrir

Va tancar el 30 de març i els habitants del poble havien de desplaçar-se a altres llocs si necessitaven medicació

-
-

La farmàcia de Canillo torna a obrir aquest dimarts després del seu tancament el 30 de març després que s’hagués detectat un possible cas de coronavirus. Els habitants del poble havien de desplaçar-se a altres llocs si necessitaven medicació. Els establiments més propers estan a Soldeu i Encamp. Des del comú es va posar en marxa un servei per atendre aquelles persones, com ara gent gran, que puguessin tenir dificultats per desplaçar-se.

La farmàcia, l'única del poble de Canillo, obrirà de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores de dilluns a dissabte. El tancament l’havia anunciat el mateix cònsol major de la parròquia, Francesc Camp, a través del seu compte de Twitter. De tota manera i per donar servei als habitants del poble es va posar en marxa un número de telèfon.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.