La ‘denúncia’ d’una virolla al Madriu de la qual ningú n’ha sabut mai més res

La possibilitat de denunciar el pilot d’enduro Josep Garcia es va arribar a posar a l’ordre del dia de l’ens gestor de la vall protegida però es va retirar i es mira de passar pàgina

Comentaris

-
-
Dos mesos llargs després de la pirueta que va dur a terme el pilot d’enduro mundialista Josep Garcia al pic Negre, a la vall del Madriu-Perafita-Claror, res no se’n sap de la suposada denúncia que havia d’interposar l’ens gestor de l’indret protegit. De fet, tampoc no consta que formalment hi hagi cap investigació en curs després que el propi pilot demanés excuses i assegurés no estar al corrent de la prohibició existent de trànsit rodat en el paratge on va protagonitzar la seva virolla.

El propi Garcia va difondre durant unes hores i a través de les xarxes la seva aventura, pujant muntanya amunt per una mena de tartera. Fins que l’allau de comentaris, molts d’ells criticant-lo i, sobretot, el fet que el mitjans de comunicació, començant per l’Altaveu, se’n fessin ressò va evidenciar que podia tenir problemes. Com a mínim reputacionals. El soroll causat va portar el comú d’Escaldes a fer arribar l’esmentat vídeo, de manera oficiosa, a la policia. I a anunciar la interposició d’una denúncia que ara per ara no s’ha formalitzat.

De fet, tot de silenci envolta l’afer. Més encara quan va estar sobre la taula de l’ens gestor de la vall del Madriu, protegida per la Unesco, la discussió sobre la qüestió. En una de les darreres trobades convocades, en l’ordre del dia hi figurava un punt per analitzar les virolles de l’endurista català i les accions a adoptar. Finalment, el punt es va retirar de l’ordre del dia i, en conseqüència, les virolles van quedar en via morta.

 

-

Relacionat

El pilot de les piruetes al Madriu es mostra “penedit” i assegura que no sabia que el paratge estava protegit
Una imatge de la zona del pic Negre.

Relacionat

El PS reclama una sanció pel pilot de les piruetes al pic Negre
-

Relacionat

Clam a favor del respecte a la vall del Madriu i a la no criminalització de tots els motoristes

Comentaris (4)

Trending