El pilot de les piruetes al Madriu es mostra “penedit” i assegura que no sabia que el paratge estava protegit

Josep Garcia es disculpa, es declara “amant de la natura” i demana que “el meu error personal” no afecti les persones i les entitats que l’ajuden

-
-
El pilot d’enduro Josep Garcia, protagonista de la polèmica ascensió al pic Negre, un dels paratges protegits per la Unesco sota l’empara de la vall del Madriu-Perafita-Claror, s’ha mostrat penedit pel seu comportament, i tot assegurant que no sabia que la zona on va fer la pirueta estava protegida, s’ha disculpat i ha demanat que “el meu error personal” no impliqui ni afecti “les persones i entitats que m’ajuden”.

Garcia, integrant del Red Bull KTM Racing Factory Team, sotscampió del món de l’especialitat ja en algunes ocasions i participant al campionat d’Espanya i al mundial, està aquests dies competint a Romania. Des d’allí ha enviat un missatge a l’Altaveu per aclarir el seu comportament. El pilot afirma que “després de tota la polèmica que ha generat al Principat el meu vídeo publicat als mitjans de comunicació, vull demanar les meves sinceres disculpes a totes les persones i entitats andorranes que s'hagin sentit ofeses i als que hagi molestat la meva actitud”.

Més enllà d’això explica que “no sabia”, i ho remarca en majúscules, que “era una zona protegida” perquè “del contrari no hi hauria accedit i menys penjat un vídeo. Estic molt penedit i em sap molt greu”. Explica que "sóc amant de la natura i la respecto. Tinc 22 anys hi m'ha costat molt arribar a on sóc". Finalment admet haver “comès un error” que “de ben segur que no es tornarà a repetir”. Acaba dient que “espero que m'accepteu les meves disculpes i no s'impliqui en aquest error meu personal a les persones i entitats que m’ajuden".

Etiquetes

Una imatge de la zona del pic Negre.

Relacionat

El PS reclama una sanció pel pilot de les piruetes al pic Negre
-

Relacionat

Clam a favor del respecte a la vall del Madriu i a la no criminalització de tots els motoristes

Comentaris (6)

Trending