La Creu Roja ha fet més de 1.700 trucades preventives a padrins

L'entitat ha dut a terme 548 serveis de transport sanitari col·lectiu durant la crisi

Captura de pantalla d'un dels videos formatius de la Creu Roja.
Captura de pantalla d'un dels videos formatius de la Creu Roja.
La Creu Roja ha fet 1784 trucades preventives a padrins, des de l'inici de la crisi, i efectua 122 trucades diàries de seguiment a persones de risc. L'entitat ha transferit 70 persones i ha realitzat, fins aquest dissabte, 365 assistències a domicili. Durant les últimes setmanes s'han format 190 persones.

Actualment, la Creu Roja compta amb 244 voluntaris i personal activat i ha incorporat 535 nous voluntaris, efectuant 19 tallers formatius del coronavirus. Així mateix, l'entitat recorda que es poden consultar els diversos vídeos formatius amb consells de primers auxilis que es poden veure en aquest enllaç: http://ow.ly/tJlP50z4Hbb. Aquets vídeos compten  amb la col·laboració de Protecció Civil i de Ràdio i Televisió d'Andorra.

La Creu Roja tambe ha agraït per mitjà de les xarxes socials la donació de 6.729 euros per part d'AnyósPark per ajudar en la lluita  contra la Covid-19. Aquest gest força solidari ha estat gràcies a tots els socis que han donat la seva quota en una campanya batejada com #JoDonolaMevaQuota. Aquestes quotes dels socis pertanyien al període del 13 al 31 de març. 

 

 

Comentaris

Trending